Tijdelijke kortingen op WordPress themes en hosting met Black Friday 2016

Komende vrijdag is het Black Friday; een dag waarop veel (Amerikaanse) winkels extra hoge kortingen geven. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede deal voor WordPress themes of WordPress hosting, dan loont het om uit te kijken naar speciale Black Friday WordPress korting.

Black Friday wordt ook door veel (tech)bedrijven gevolgd door Cyber Monday. Dit houdt in dat de deals meestal van vrijdag t/m maandag gelden. Helaas doet niet iedereen hier aan mee, dus let goed op tot wanneer de korting loopt; je wilt het natuurlijk niet missen (en een jaar moeten wachten op nieuwe kortingen)!

Waar krijg je Black Friday WordPress korting?

Om je op weg te helpen, hebben we hieronder een aantal aanbieders op een rijtje gezet (beginnend bij de beste deals). Let erop dat nog niet alle aanbiedingen vanaf vandaag werken; de meeste gaan pas vanaf vrijdag 25 November in!

Let op: Komende vrijdag zullen er nog meer WordPress deals bij komen, dus hou deze pagina in de gaten!

Siteground – 70% Korting op WordPress hosting (Tip)

Web Hosting Ben je op zoek naar een WordPress webhost? Of heb je een trage website en zit je eraan te denken om over te stappen? Dan is Siteground een goede optie. Deze webhost wordt aangeraden door WordPress zelf en komt met allerlei extra’s zoals gratis verhuizen, gratis domeinnaam, SSL en speciale caching voor WordPress websites. Een goede keus als je op zoek bent naar een hostingpartij voor je WordPress website dus! Daarnaast bieden ze op hun degelijke prijzen ook nog eens 70% korting dit weekend!

 • Korting: 70% korting op alle shared (WordPress) hosting plans
 • Geldig: Vanaf vrijdag 25 November t/m Maandag 28 November
 • Ga naar Siteground

Elegant Themes – 25% Korting op 88 WordPress Themes (Tip)

main_discount-768x401

Elegant Themes is een grote aanbieder met 88 WordPress themes. Zij zijn ook de aanbieder van het bekende Divi thema. De thema’s zijn altijd al scherp geprijsd, doordat je ze alle 88 krijgt voor slechts 69 dollar; maar nu komt daar nog eens 25% korting bovenop. Naast de korting, geven ze ook nog bonussen weg aan elke 1e persoon (per 100) die zich aanmeldt (o.a. CSS Hero, WP101, CalderaWP en MainWP lidmaatschappen). Dit houdt in dat nummer 1, 101, 201, etc. naast de 25% korting toegang krijgt tot nog meer leuke dingen. Ook krijgt iedereen een exclusief layout packet voor Divi; speciaal gericht op Black Friday.

Is je website dus toe aan een nieuw thema; vergeet dan niet om deze aanbieding te bekijken. Wie weet zit jouw nieuwe thema er tussen voor een aantrekkelijke prijs!

 • Korting: 25% korting op alle pakketten (ook lifetime pakket)
 • Geldig: Vanaf vrijdag 25 November t/m Zondag 27 November
 • Ga naar Elegant Themes

aThemes – 50% Korting op 8 WordPress Themes

44304_blackfridaybanner_112116

aThemes is een relatief nieuwe aanbieder van WordPress themes (sinds 2013). Op dit moment bieden ze 8 premium WordPress thema’s aan, en die kan je komend weekend met 50% korting aanschaffen. Het is mogelijk om een thema los te kopen, of een pakket waarin je toegang krijgt tot allemaal! Let er wel op dat je een coupon code moet gebruiken om de korting te krijgen: BLACKFRIDAY16

 • Korting: 50% korting op losse thema’s en pakketten
 • Geldig: Vanaf vrijdag 25 November t/m Maandag 28 November
 • Coupon Code: BLACKFRIDAY16
 • Ga naar aThemes

ThemeFuse – 40% Korting op WordPress Themes

black-friday-wordpress-deals-bundle

We hadden ThemeFuse al eens eerder genoemd in een overzicht met premium WordPress thema aanbieders. Op dit moment, bieden ze hun WordPress thema’s aan met 40% korting. Naast losse thema’s, bieden ze ook pakketten aan (waaronder een lifetime pakket). Mocht je dus weg zijn van de WordPress thema’s die ze aanbieden, dan kan je nu met 40% korting voor altijd toegang krijgen (inclusief nieuwe thema’s die ze in de toekomst zullen uitbrengen). De korting wordt automatisch verrekend in het winkelwagentje, dus je hoeft er verder niks voor te doen.

 • Korting: 40% korting op thema’s en pakketten
 • Geldig: Deze week (dus t/m vrijdag 25 November)
 • Ga naar ThemeFuse

ThemeIsle – 35% Korting op WordPress thema’s

themeisle-site ThemeIsle heeft een collectie van populaire WordPress thema’s, waaronder Zerif Pro. Voor bijna elk type website is er wel iets te vinden, van blogging tot portfolio’s of zakelijke websites. Met hun Black Friday aanbieding, krijg je 35% korting op de WordPress thema’s en pakketten die ze aanbieden!

 • Korting: 35% korting op WordPress thema’s en pakketten
 • Geldig: Vanaf donderdag 24 November tot Maandag 28 November
 • Coupon Code: TIBF2016
 • Ga naar ThemeIsle

MyThemeShop – WordPress themes en plugins voor 19 dollar

mythemeshop_banner Nog een WordPress thema aanbieder met Black Friday korting is MyThemeShop. Met de code 19USDFORALL kan je een WordPress thema of plugin kopen voor slechts 19 dollar. Daarnaast kan je ook een jaarabonnement afsluiten voor een gereduceerd tarief. Met het jaarabonnement krijg je toegang tot 128 WordPress thema’s en plugins die ze ontwikkeld hebben!

 • Korting: WordPress thema’s en plugins voor 19 dollar
 • Geldig: Deze week (t/m vrijdag 25 November)
 • Coupon Code: 19USDFORALL
 • Ga naar MyThemeShop

ThemeForest – 50% Korting op 100 (WordPress) themes

Eerder hadden we aangegeven dat ThemeForest nog geen Black Friday aanbiedingen had. Vandaag is hier verandering in gekomen en bieden ze bij 100 (WordPress) thema’s 50% korting! De actie loopt tot 1 December, dus je kunt een week lang gebruik maken van de korting! ThemeForest is de grootste aanbieder van WordPress thema’s, dus neem zeker even een kijkje.

 • Korting: 50% korting op verschillende WordPress thema’s
 • Geldig: 24 November tot 1 December
 • Ga naar ThemeForest

WordPress thema aanbieders zonder Black Friday aanbiedingen

Er zijn ook een aantal aanbieders die (nog) geen speciale Black Friday kortingen weggeven. Dit betekent natuurlijk niet dat ze geen leuke WordPress thema’s aanbieden, dus vergeet niet om hier ook een kijkje te nemen:

Vergeet dit bericht niet te delen, zodat anderen ook van deze Black Friday WordPress aanbiedingen kunnen genieten!

Michel Kraaijeveld is oprichter van WPsitemaken. Hij is ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een eigen website te maken, zonder lastige handleidingen door te hoeven nemen. Zelf is hij al 6 jaar actief met WordPress en probeert zijn kennis op een simpele manier over te brengen aan anderen.

Laat een reactie achter