Over WPsitemaken

WPsitemaken is dé Nederlandstalige website over WordPress. Het bevat informatie voor zowel beginnende als gevorderde WordPress gebruikers. Zo is er genoeg te vinden over de basis van WordPress en zijn er regelmatig nieuwe berichten die je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

WPsitemaken is in 2010 opgericht en heeft door de jaren vele mensen geholpen met het realiseren van een eigen website. De website bevat simpel te begrijpen teksten, zodat iedereen, ongeacht de technische achtergrond, snapt wat er bedoeld wordt. Mocht er iets zijn waar je niet uitkomt, en wat niet op de website wordt uitgelegd, geef dit dan door via het contactformulier. Er zal zo spoedig mogelijk naar gekeken worden en, indien er meer vraag naar is, een bericht over worden geplaatst op de website. Hiermee help je niet alleen jezelf, maar ook toekomstige bezoekers van de website met hetzelfde probleem.

Adverteren

Het is mogelijk om op WPsitemaken.nl te adverteren. Het grootte deel van de bezoekers is geïnteresseerd in het maken van een eigen WordPress website, WordPress thema’s en SEO. Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, kun je contact opnemen.

Contact

Heb je vragen over WordPress of opmerkingen over de website, dan kun je dit via het contactformulier doorgeven. Als je een vraag/opmerking op een artikel hebt, kun je er ook een reactie achterlaten.

Op de hoogte blijven

WPsitemaken is ook actief op verschillende social media. Zo kan je ons:
volgen op Twitter,
liken op Facebook, en
volgen op Google+.
Ook is het mogelijk om via RSS te abonneren op onze feed of om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Je kunt je email adres hier aan de rechterkant opgeven en dan ontvang je alle nieuwe berichten, gratis, in je email.

Reacties zijn afgesloten.