Gratis WordPress beginners handleiding

Vanaf vandaag is er een gratis WordPress handleiding voor beginners beschikbaar op WPsitemaken. Hoewel alle onderdelen van een goede WordPress installatie op deze website aan bod komen, waren niet alle onderdelen even makkelijk te vinden. Daarom is ervoor gekozen om een handleiding op te zetten waarbij je overzichtelijk alles langs kunt lopen waarna je je eigen WordPress website zult hebben.

In de handleiding komen niet alleen de basisonderdelen van een WordPress website aan bod, maar ook onderwerpen als SEO, een contactformulier toevoegen en een aantal punten die je na een WordPress installatie niet moet vergeten in te stellen. Zo heb je na het doorlopen van de WordPress handleiding niet alleen een eigen WordPress website geïnstalleerd, maar ook nog eens aan je eigen wensen aangepast. Je bent dan dus helemaal klaar om je WordPress website aan het publiek te laten zien.

Omdat de WordPress handleiding niet alleen onderdelen van de installatie behandeld, kan het ook handig zijn voor degene die al een WordPress website hebben. Er wordt namelijk ook uitgelegd wat het WordPress dashboard allemaal te bieden heeft en hoe je je website naar eigen wensen kunt aanpassen.

Hoewel de WordPress handleiding met zorg is samengesteld, kan het natuurlijk voorkomen dat je iets mist of een onderwerp niet helemaal duidelijk beschreven is. In dat geval kan je altijd contact opnemen of een reactie achterlaten en we zullen je zo snel mogelijk verder helpen.

Michel Kraaijeveld is oprichter van WPsitemaken. Hij is ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een eigen website te maken, zonder lastige handleidingen door te hoeven nemen. Zelf is hij al 6 jaar actief met WordPress en probeert zijn kennis op een simpele manier over te brengen aan anderen.

Eén reactie

  • Beste Michel,
    ik had je enige dagen geleden een vraag gesteld, maar krijg geen antwoord.
    Kan ik de vertaling in de website op een manier kopiëren als hij in het Nederlands is geschreven en in het Engels vertaald? Ik vind het programma van Google nog steeds niet goed.

    Groet, kors

Laat een reactie achter