Showcase van bekende WordPress websites

Over de hele wereld is WordPress bekend en populair. Veel mensen denken echter dat WordPress alleen wordt gebruikt door particuliere en kleine websites omdat “het gratis is”. Niks is minder waar. Sommige van de meest bekende en grote merken maken ook gebruik van WordPress. Hierbij worden ze niet alleen als blog gebruikt, maar ook als volledige website. Hieronder vind je er een aantal op een rijtje:

PlayStation

Rolling Stones

Ford

Flickr blog

CNN

Time

Sony Music

Spotify

Zie ook het bericht over Bekende Nederlandse WordPress websites.

Showcase
Voor meer uitgelichte WordPress websites kan je ook terecht bij de WordPress showcase. Hier worden de WordPress websites van onder andere bekende instellingen en personen weergegeven, maar ook de meest opmerkelijke.

Andere websites
Ken je andere internationale websites die zeker in deze lijst moeten komen? Laat dit dan weten in een reactie en misschien komt hij er wel tussen te staan.

Michel Kraaijeveld is oprichter van WPsitemaken. Hij is ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een eigen website te maken, zonder lastige handleidingen door te hoeven nemen. Zelf is hij al 6 jaar actief met WordPress en probeert zijn kennis op een simpele manier over te brengen aan anderen.

Laat een reactie achter