Geef je mening over de website

Een website is natuurlijk niks zonder zijn bezoekers. Daarom willen we graag weten wat jullie van de website vinden. Zijn er bijvoorbeeld onderdelen waar je meer uitleg over wilt zien, erger je je juist aan iets, werkt de website niet (altijd) naar behoren, of iets totaal anders? Laat het gerust weten.

Hoe kan je reageren?

Het is mogelijk om (anoniem) een Google formulier in te vullen waar een aantal vragen in worden gesteld. Dit formulier is verderop in het bericht te vinden en zal niet langer dan 3-5 minuten in beslag nemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een reactie met je ideeën, ergernissen of opmerkingen achter te laten onderaan dit bericht of via het contactformulier.

We kijken uit naar jullie reacties en hopen hiermee de ervaring op WPsitemaken.nl voor iedereen nog beter te maken.
Alvast heel erg bedankt voor het invullen.

Vragenlijst

Onderstaand vind je de betreffende vragenlijst. Mocht je problemen ondervinden met het invullen ervan, dan kan je ook deze link proberen. Het invullen ervan zal tussen de 3 en 5 minuten in beslag nemen.

Michel Kraaijeveld is oprichter van WPsitemaken. Hij is ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om een eigen website te maken, zonder lastige handleidingen door te hoeven nemen. Zelf is hij al 6 jaar actief met WordPress en probeert zijn kennis op een simpele manier over te brengen aan anderen.

Laat een reactie achter